Diensten

Basisdiensten

Beheer en onderhoud openbare ruimte
Het dagelijks beheer en onderhoud van het openbare ruimte op Zuiderzeehaven is overgedragen aan Sweco Nederland B.V. (directievoering, toezichthouding etc.). De parkmanager houdt vanuit het ondernemersbelang toezicht op de uitgevoerde werkzaamheden en draagt verbeterslagen aan.

Collectieve beveiliging
Het bedrijventerrein Zuiderzeehaven wordt collectief beveiligd door Securitas. Securitas verricht meerdere keren per nacht surveillanceronden op het terrein. Het is mogelijk om ook uw alarmopvolging door Securitas te laten verrichten. Hierover leest u meer bij optionele diensten.

Bewegwijzering
Voor een uniforme uitstraling op het bedrijventerrein, is er een eenduidige bewegwijzering gekozen. De parkmanager zorgt voor het plaatsen en onderhouden van deze bewegwijzering.

Helpdesk
De parkmanager beantwoordt graag uw vragen, die betrekking hebben op het gehele dienstenpakket van parkmanagement. Ook kan de parkmanager als geen ander de juiste intermediair zijn tussen de ondernemers en de gemeentelijke instanties. Daarnaast beschikt Sweco parkmanagement over een uitstekend netwerk van streng geselecteerde aannemers. Mede daardoor kan Sweco u uitstekend van dienst zijn in allerlei optionele zaken.

De parkmanager is te bereiken via parkmanagement@sweco.nl 

Daarnaast is tijdens kantooruren het secretariaat van Sweco parkmanagement bereikbaar op 030 241 22 23 of via parkmanagement@sweco.nl 

Laatste nieuws

Twitter Button
» Alle berichten lezen