Nieuws

Laatste nieuws

HET NETWERKEVENT VAN HET JAAR

Dus: Kampense ondernemers en medewerkers van gemeente en bedrijven leren elkaar (beter) kennen en komen wellicht tot goede zaken of samenwerking. We denken hiervoor een aansprekend programma te hebben samengesteld rondom de aantrekkingskracht van Kampen en de manieren om dit uit te nutten. De directeur van de NL tennisbond Jacco Eltingh is uitgenodigd om te speechen over dit onderwerp. Daarnaast zal Citymarketeer Roeland Tameling vertellen wat de stichting Kampen Marketing de komende tijd van plan is. We faciliteren tevens een interactieve manier om met elkaar in gesprek te komen, zodat u daadwerkelijk uw netwerk kunt vergroten en kennis kunt delen. En natuurlijk krijgt u een preview van de woonbeurs die op 14 oktober plaatsvindt, en de avond ervoor speciaal voor de bezoekers van het event al geheel is ingericht.

Het netwerkevent van het jaar is gratis toegankelijk, wel willen we aanmelden verplicht stellen. Het vindt plaats op vrijdag 13 oktober van 17.00 tot 19.00 uur in de bovenkerk te Kampen.

Uiteraard is er een hapje en drankje aanwezig.

PROGRAMMA NETWERKEVENT BOVENKERK | 13 OKTOBER 2017 | KAMPEN
 
17.00 – Openingsforum met Geert Meijering, Marieke Spijkerman en Bart-Jan Gardebroek
17.15 – Presentatie Roeland Tameling
17.30 – Presentatie Jacco Eltingh
17.45 – Interactief netwerkspel
18.15 – Netwerken en beursbezoek
19.00 – Einde
 
Aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kampen-business-event-36263057782


// Lees verder..


Afsluiting N50 tussen aansluiting Kampen Centrum - Ens 11 mei 21:00 - 05:00 uur

Geachte Stakeholder,
 
In opdracht van Rijkswaterstaat worden in de nacht van donderdag 11 op 12 mei van 21:00 tot 05:00 uur diverse werkzaamheden uitgevoerd op de N50. Hiervoor wordt de N50 tussen de aansluitingen Kampen Centrum en Ens afgesloten. Ook wordt de Frieseweg afgesloten ter hoogte van de Ramspolbrug. Tevens wordt de aansluiting Haatlanderdijk op de N50 afgesloten.
 
Het verkeer komende vanaf knooppunt Hattemerbroek wordt via Kampen Centrum over de N307 Flevoweg, Hanzeweg, Dronterringweg, Kampenhoekweg (N711), A6 over de Ketelbrug richting knooppunt Emmeloord geleid. Het verkeer vanaf knooppunt Emmeloord wordt visa-versa over dit traject geleid. Op afbeelding hierboven is deze omleiding op een overzichtskaart gesitueerd.


// Lees verder..


De derde Wärtsilä Power Run

Wärtsilä Power Run is een sponsorevenement ten behoeve van Isala ’96 (http://www.avisala96.nl/wartsilapowerrun), Dierenopvangcentrum Edo Hammers (https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-edo-hammers) en Zwartendijkruiters (http://zwartendijkruiters.nl/) .
 
De start en finish zijn bij het Wärtsilä Distributiecentrum aan de Genuakade 8 in Kampen (Industrieterrein Zuiderzeehaven).
 
Inschrijving uiterlijk 31 mei 2017 via de website van Isala ’96.
 
Loop mee en zet je kracht in voor het goede doel!


// Lees verder..


Doet u mee in de denktank bereikbaarheid Kampen?

Als vervolg op de bereikbaarheidsbijeenkomst van 2 februari jl. in de Kofferbak richt een aantal ondernemers een denktank bereikbaarheid Kampen op. Doet u mee?


// Lees verder..


Uitnodiging Informatieve bijeenkomst over bereikbaarheid in Kampen

Blijft Kampen ook in de toekomst bereikbaar?
Bereikbaarheid van Kampen is belangrijk. Bewoners, bezoekers, maar zeker ook de ondernemers hechten veel waarde aan de bereikbaarheid van Kampen over de weg, het water en het spoor.
Bereikbaarheid en mobiliteit heeft de afgelopen jaren constant op de agenda van de betrokken overheden gestaan. Dit heeft o.a. geresulteerd in de toezegging voor verbreding van de N50 tussen Kampen en Kampen-Zuid, maar daarmee zijn we er nog niet! Zeker op korte termijn moeten wij iets doen om bereikbaar te blijven, omdat de verbreding van de N50 pas over een aantal jaren soelaas biedt voor de bereikbaarheidsproblemen. 

 


// Lees verder..


SpitsFietsen officieel van start

Beter Benutten Zwolle Kampen is officieel gestart met de fietsstimuleringscampagne SpitsFietsen. Werkgevers uit de regio Zwolle Kampen en de bestuurders van Beter Benutten Zwolle Kampen gaven 5 september jl. bij Zalsman in Zwolle de feestelijke start. SpitsFietsen is voor medewerkers uit de regio die bereid zijn om tijdens de spits over te stappen van auto naar fiets. De actie loopt van 1 september 2016 tot 1 maart 2017.


// Lees verder..


Speciaal voor ondernemers in Kampen

In de komende periode zullen er meerdere acties worden gestart, specifiek voor ondernemers in Kampen. Dit in het kader van “Kampen bereikbaar”. Voor alle koplopers en ondernemers in de hele regio starten we een fietsstimuleringscampagne.
 
Hier vindt u de flyer van De Overstap.

 
files/Uitnodiging overstap.pdf

// Lees verder..


Werksessie Beter Benutten

Beste ondernemers op de Zuiderzeehaven,
 
Bereikbaarheid is een onderscheidende factor voor Zuiderzeehaven en dat willen we graag zo houden, waar mogelijk verbeteren.  Zeker in de logistieke sector telt elke minuut. Als ondernemer zit u niet te wachten op files op de N50. Ook wilt u dat uw medewerkers veilig op het werk aankomen, of zij nu met de fiets of met de auto naar de Zuiderzeehaven komen.
files/Flyer BBZKN_V5.pdf

// Lees verder..


Laatste nieuws

Twitter Button
HET NETWERKEVENT VAN HET JAAR
Dus: Kampense ondernemers en medewerkers van gemeente en bedrijven leren elkaar (beter) kennen en komen...
Afsluiting N50 tussen aansluiting Kampen Centrum - Ens 11 mei 21:00 - 05:00 uur
Geachte Stakeholder,   In opdracht van Rijkswaterstaat worden in de nacht van donderdag 11 op...
De derde Wärtsilä Power Run
Wärtsilä Power Run is een sponsorevenement ten behoeve van Isala ’96 (http://www.avisala96.nl/wartsilapowerrun),...
Doet u mee in de denktank bereikbaarheid Kampen?
Als vervolg op de bereikbaarheidsbijeenkomst van 2 februari jl. in de Kofferbak richt een aantal ondernemers...
Uitnodiging Informatieve bijeenkomst over bereikbaarheid in Kampen
Blijft Kampen ook in de toekomst bereikbaar? Bereikbaarheid van Kampen is belangrijk. Bewoners, bezoekers,...
» Alle berichten lezen